Rólunk


1991 óta foglalkozunk építészeti, belsőépítészeti és generál tervezéssel, emellett a teljes folyamatot kontrolláljuk a tervezéstől egészen a megvalósításig.

Munkáink közül kiemelkedik a 2014-ben átadott, 22 000 fő befogadó képességű Groupama Aréna, mely napszaktól és nézőponttól függő dinamikus változásaival képes alkalmazkodni környezetéhez. 2015-ben az épület az újonnan épült stadionok kategóriájában első helyezést ért el a nemzetközi Stadium Business Awards-on, valamint elnyerte az Építőipari nívódíjat Középület kategóriában és különdíjas lett a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj pályázaton. Mindig örömmel veszünk részt olyan projektekben, ahol az egyedülálló természeti környezethez igazodva alkothatunk valami újat. Ennek jegyében születtek meg a Lifestyle Hotel Mátra tervei, ahol az épület erdei jellegének kihangsúlyozását tartottuk szem előtt az olyan, természetes anyagokat idéző elemekkel, mint a kő, üveg, fém, vagy a fa utánzatú Trespa.

Fennállásunk óta folyamatoson keressük a kihívásokat. Számos sikeres projekttel a hátunk mögött is hisszük, hogy az innovatív, korszerű épületek tervezésén túl az egyedi megoldások adják meg egy-egy épület unikális jellegét. A dizájn és a technológia összhangjának megteremtése mellett kiemelt figyelmet fordítunk az épületek funkcionalitására és hangulatteremtő képességére. Olyan épületeket tervezünk, melyek nem csak a látványos és korszerű megoldásoknak köszönhetően, de használhatóságuk és egyedülálló atmoszférájuk révén is kiállják az idő próbáját.

A csapat

Streit Ágnes

tulajdonos, ügyvezető igazgató, építész vezető tervező

Kókány Győző

tulajdonos, ügyvezető igazgató, tervfőmérnök

Péterfy László

építész tervező

Kristóf Gabriella

építész vezető tervező

Bán Zoltán

építész tervező

Bite-Györke Viktória

építész tervező

Rózsavölgyi Balázs

építész tervező

Kustány Kitti

építész tervező

Oliver Sales

építész tervező

Megyeri Zsófia

építész tervező

Dublecz Szabolcs

építész tervező

Lukács József

Burits Oktávián

építész tervező

Irodai élet

Rólunk mondták