1991 óta foglalkozunk építészeti, belsőépítészeti és generál tervezéssel, emellett a teljes folyamatot kontrolláljuk a tervezéstől egészen a megvalósításig.

Rólunk

Munkáink közül kiemelkedik a 2014-ben átadott, 22 000 fő befogadó képességű Groupama Aréna, mely napszaktól és nézőponttól függő dinamikus változásaival képes alkalmazkodni környezetéhez. 2015-ben az épület az újonnan épült stadionok kategóriájában első helyezést ért el a nemzetközi Stadium Business Awards-on, valamint elnyerte az Építőipari nívódíjat Középület kategóriában és különdíjas lett a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj pályázaton. Mindig örömmel veszünk részt olyan projektekben, ahol az egyedülálló természeti környezethez igazodva alkothatunk valami újat. Ennek jegyében születtek meg a Lifestyle Hotel Mátra tervei, ahol az épület erdei jellegének kihangsúlyozását tartottuk szem előtt az olyan, természetes anyagokat idéző elemekkel, mint a kő, üveg, fém, vagy a fa utánzatú Trespa.

 

Fennállásunk óta folyamatoson keressük a kihívásokat. Számos sikeres projekttel a hátunk mögött is hisszük, hogy az innovatív, korszerű épületek tervezésén túl az egyedi megoldások adják meg egy-egy épület unikális jellegét. A dizájn és a technológia összhangjának megteremtése mellett kiemelt figyelmet fordítunk az épületek funkcionalitására és hangulatteremtő képességére. Olyan épületeket tervezünk, melyek nem csak a látványos és korszerű megoldásoknak köszönhetően, de használhatóságuk és egyedülálló atmoszférájuk révén is kiállják az idő próbáját.

A csapat

Streit Ágnes

tulajdonos, ügyvezető igazgató, építész vezető tervező

Kókány Győző

tulajdonos, ügyvezető igazgató, tervfőmérnök

Péterfy László

építész tervező

Kristóf Gabriella

építész vezető tervező

Bán Zoltán

építész tervező

Bite-Györke Viktória

építész tervező

Rózsavölgyi Balázs

építész tervező

Kustány Kitti

építész tervező

Burits Oktávián

építész tervező

Megyeri Zsófia

építész tervező

Dublecz Szabolcs

építész tervező

Lukács József

Irodai élet